Cadeaupakket Cru Nº5
Een luxe geschenkdoos met een piccolo Sekt en onder andere ons luxe bonbons assortiment. Een feestelijk en luxe cadeaupakket.
Produktnummer:
SW10136.2
Produktinformationen "Cadeaupakket Cru Nº5"
Een luxe geschenkdoos waarin een piccolo mousserende wijn (Sekt) en ons assortiment luxe bonbons zijn gecombineerd. Een feestelijk cadeaupakket voor bijvoorbeeld een verjaardag, een mooi jubileum of als Kerstgeschenk! De piccolo mousserende wijn is een waar genot in combinatie met de luxe bonbons. Maar ook onze Cru de Mendiants kan goed gecombineerd worden met een bubbel. De melk- en pure chocoladereep zijn voor de ultieme snackmomentjes.
Inhoud cadeaupakket Cru Nº5
- Piccolo Riesling Sekt Brut;
- Luxe Bonbons 9 stuks;
- Cru de Mendiants;
- Chocoladereep Melk Costa Rica 40%; en
- Chocoladereep Puur Suhum Ambanja 70%.
Wil je meer weten over de samenstelling van deze producten? Klik dan op de naam en je komt bij de productomschrijving van de betreffende chocolade terecht.
Piccolo Riesling Sekt Brut
De piccolo mousserende wijn, oftewel “Riesling Sekt”, is afkomstig uit het Duitse wijngebied Pfalz. De wijnen in ons assortiment hebben wij zelf ingekocht bij het wijnhuis Faubel gevestigd in Maikammer. Zo ook deze piccolo. Het wijngebied Pfalz is het op één na grootste wijngebied van Duitsland en staat bekend om onder andere de Riesling druif.
Deze piccolo Riesling Sekt Brut is gemaakt van 100% Riesling druiven volgens de “Charmat Methode”. Oftewel de tankmethode. Dit betekent dat de Sekt de tweede vergisting niet op fles krijgt, maar in een afgesloten stalen tank. Dit is een wat snellere methode dan de “Methode Traditionelle” uit de champagnestreek.
Smaakprofiel en drinktemperatuur Piccolo Riesling Sekt Brut
De Piccolo Riesling Sekt Brut is een lichte mousserende wijn. Deze Sekt kenmerkt zich door aroma’s van appels, peren en perzik. De Sekt kan het beste geserveerd worden bij een temperatuur tussen 5-7 °C.
Wil jij jouw cadeaupakket laten inpakken?
Maak het cadeaupakket nog feestelijker door het door ons te laten inpakken. Je kunt deze optie selecteren voordat je het cadeaupakket in het winkelmandje doet. Wil je ook een persoonlijk kaartje toevoegen? Het kaartje kan tijdens het betaalproces worden toegevoegd en de tekst schrijven wij met de hand op het kaartje.
*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
Allergenen: | Kann Spuren von Gluten oder Erdnüssen enthalten, Lactose einschließlich Milch, Nüsse, Soja |
---|---|
Tag: | Environmentally Friendly * Bio, Fair For Farmers |
Verpackung: | Luxuriöse Geschenkverpackung (11x11x2.5 cm) |
Zutaten Costa Rica 40%: | Rohrohrzucker* (Argentinien, Paraguay), Kokaobutter, VOLLMILCHPULVER, Kakaokerne (10%) (Costa Rica), MAGERMILCHPULVER, Kakao 40% Mindestens |
Zutaten Cru de Mendiants: | Sao Palme 68% Dunkle Schokolade (Kakaokern (56%) (Ghana), Zucker, Kakaobutter, Emulgator (E322: Sonnenblumenlecithin), Vanille Madagaskar Kakao: 68% mindestens), HASELNUSS, MANDEL, Kandierte Orange, Kakao-Lätzchen |
Zutaten Grand Cru Bonbons: | Champagne Rosé: Edelweiss 36%(Suiker, Cacaoboter, Volle MELKpoeder, Magere MELKpoeder, Emulgator (E322: SOJA lecithine), Vanille Extract, Cacao 36% Mini), Marc de Champagne 60%,Frambozen 50%, Glucose, Champagne Rosé, ROOMboter, ROOM, Inversuiker, Sorbitol, Dark Chocolate: Maracaibo 65% (Cacaomassa (53%)(Venezuela), Suiker, Cacaoboter, Emulgator (E322 SOJA Lecithine), Vanille (Madagascar), Cacao 65% Minimaal), ROOM, ROOMboter, Glucose, Invertsuiker, Cacaoboter, Zout, Espresso: Maracaibo 65%(Cacaomassa (53%)(Venezuela), Suiker, Cacaoboter, Emulgator (E322 SOJA Lecithine), Vanille (Madagascar), Cacao 65% Minimaal), ROOMboter, Water, Instant koffie poeder, Inversuiker, Glucose, Sorbitol, Cacaoboter, Zout , Frambozen: Edelweiss 36%(Suiker, Cacaoboter, Volle MELKpoeder, Marge MELKpoeder, Emulgator (SOJA Lecithine, Vanille Extract (Madagascar), Cacao 36% Minimaal), Frambozen Puree, Suiker, Glucose, ROOMboter, Cacaoboter, Citroensap, Hazelnoot: Piemontese 60% (Hazelnoot (60%)(Italië), Suiker, Cacaoboter), Sao Palme 36% (Suiker, Cacaoboter, Cacao Massa (12%) Halfvolle MELKpoeder, Volle MELKpoeder, Emulgator (E322 SOJA Lecithine), Vanille, cacao 36% minimaal), Cacaoboter, Zout, Karamel Himalaya Zout: ROOM, Suiker, Edelweiss 36% (Suiker, Cacaoboter, Volle MELKpoeder, Marge MELKpoeder, Emulgator (SOJA Lecithine, Vanille Extract (Madagascar), Cacaoboter, Glucose, ROOMboter, Himalaya Zout , Passievrucht: Passievruchten Puree, Suiker, Vegan Wit Chocolade, Glucose, Coco's Vet, Cacaoboter, Citroenzuur, Vanille: Opus Blanc 35%(Suiker, Cacaoboter, Volle MELKpoeder, Emulgator (E322: Zonnebloem Lecithine), Cacao 35% Minimaal), ROOM, Glucose, ROOMboter, Cointreau, Vanille (Madagascar), Yuzu: Sao Palme 36%/60% (Suiker, Cacaoboter, Cacao Massa (12%), Halfvolle MELKpoeder, Volle MELKpoeder, Emulgator (E322 SOJA Lecithine), Vanille Madagascar, cacao 36%/60% minimaal), ROOM, Yuzu puree, Kalamansi puree, ROOMboter, Invertsuiker, Cacaoboter |
Zutaten Suhum Ambanja 70% Bio/Organic: | Kakaokerne* (32%)(Ghana), Kakaokerne* (32%)(Madagaskar) Rohrzucker* (Argentinien, Paraguay), Kakaobutter* (Dominikanische Republik), Kakao 70% Minimum |
Op de verpakking treft u aan tot welke datum het product tenminste houdbaar is (THT-datum).
Tot deze datum is de kwaliteit van het product goed. Om de kwaliteit optimaal te houden, adviseren wij u het product koel te bewaren.
Dit betekent dat u het product het beste koel, donker en droog kunt bewaren bij een temperatuur tussen de 16 en 18 °C.
Anmelden