Hot Chocolate Mix
Luxe warme chocolademelk
Herkomst chocolade voor warme chocolademelk
Allergenen: | Kan sporen van gluten, sesam of pinda's bevatten |
---|---|
Grand Cru Chocolade: | Cru Suhum 65% Organic Pure chocolade |
Ingrediënten Cru Suhum 65% Organic: | Cacaomassa* (Ghana), Suiker* (Duitsland/Zwitserland), Cacaoboter* (Dominicaanse Republic), Vanille* (Madagascar), Cacao Minimaal 65% |
Inhoud: | 280 gram |
Label: | 100% Vegan Chocolate, Environmentally Friendly * Bio, Fair For Farmers, Halal-Friendly, No Alcohol & Gelatin |
Project: | Ghana Health Care Program |
Verpakking: | Luxe Hersluitbare Verpakking 100% recyclebaar |
Voedingswaarde per 100 gram Cru Suhum 65% Organic: | Energie 585 Kcal 2428kJ, Vet 43,0g, Daarvan Verzadigd Vet 26,5g, Koolhydraten 38,7g, Waarvan Suiker 34,4g, Voedingsvezels 8,8g, Eiwit 5,6g, Zout 0,0g |
Hoe maak je een warme chocolademelk?
Er zijn verschillende manieren om zelf een warme chocolademelk te maken. Hierna leggen we er een paar aan je uit.
Barista;
Heb jij een mooi espresso machine op jouw aanrecht staan en wil je voor 1 of 2 personen een warme chocolademelk maken? Dan kun je de 'Barista stijl' kiezen. Doe de gewenste hoeveelheid mix voor hot chocolate en melk ( zie de verpakking) in een melkkan. Stoom het geheel tot het 60C bereikt en serveer!
Pan;
Heb je geen espresso machine of wil je een grotere hoeveelheid warme chocolademelk maken? Dan is het gebruik van een pan natuurlijk ook een mogelijkheid. Doe de gewenste hoeveelheid mix voor hot chocolate en melk (zie de verpakking) in een steelpan en verwarm het geheel tot 60C.
Zomermaanden;
Nu denk je bij een warme chocolademelk waarschijnlijk aan de knusse koude momenten tijdens de herfst en winter. Maar nadat je een warme chocolademelk hebt gemaakt, kun je die ook laten afkoelen en vervolgens half uurtje koud laten worden in de koelkast. Zo drink je een heerlijke koude chocolademelk, zoals je als klein kind ook bij je opa en oma kreeg. Een verfrissend drankje tijdens de zomermaanden!
Alternatief voor melk;
Heb je een koemelk allergie, ben je lactose intolerant of wil je simpelweg geen dierlijke producten gebruiken? Kies dan voor een plantaardige alternatief. Je kunt de warme chocolademelk namelijk ook maken met havermelk of amandelmelk. Je drinkt dan een 100% vegan hot chocolate en het is net zo lekker!
Serveertip warme chocolademelk
Bij een warme chocolademelk zijn we gauw geneigd om er een grote dot slagroom op te doen. Dat staat je natuurlijk vrij, maar we raden je aan om deze warme chocolademelk zonder slagroom te serveren. Op die manier proef je de fantastische aroma's van deze warme chocolademelk Suhum 65%. We hebben deze mix voor hot chocolate ook uitgekozen op het smaakprofiel. Het heeft de bekende cacaosmaak, maar je kunt er ook aroma's van koffie in ontdekken. En als je heel goed proeft, misschien ook wel zwarte thee en bosbessen.
Wil je toch graag slagroom? Klop dan zelf verse slagroom op met een klein beetje vanillesuiker en voeg niet al te veel toe aan de warme chocolademelk. Smakelijk!
Aanmelden