Luxe Bonbons

€ 27,95

Laten inpakken?
Productnummer: SW10059.1
Productinformatie "Luxe Bonbons"
Een luxe bonbon of een praline, zoals de Belgen het noemen. Wat ons betreft moet een bonbon een ware eyecatcher zijn en daarnaast natuurlijk ook je smaakpapillen prikkelen. Vandaar dat wij in onze chocolaterie in Tilburg onze exclusieve bonbons van zogenoemde Grand Cru Chocolades maken. Alleen de meest exclusieve cacaobonen, jarenlange ervaring en gepassioneerd vakmanschap resulteren in de Grand Cru chocolades van de Zwitserse chocoladeproducent Felchlin. ‘Grand Cru’ wil zeggen dat de cacaobonen waarvan de chocolade is gemaakt van superieure kwaliteit zijn en van één unieke cacaoplantage komen. Door deze unieke herkomst, heeft iedere Grand Cru chocolade specifieke en intense aroma’s die door het traditionele productieproces volledig tot zijn recht komen.

Exclusieve bonbons

Met respect voor de unieke smaak van de verschillende Grand Cru chocolades, hebben wij in onze chocolaterie in Tilburg negen verschillende recepten ontwikkeld voor onze exclusieve handgemaakte bonbons. De bonbons worden gevuld met een ganache die perfect aansluit op de basissmaak van de betreffende Grand Cru chocolade. Achter iedere bonbon gaat een specifiek verhaal schuil voor wat betreft afkomst van de chocolade of uniek ingrediënt die in de ganache wordt verwerkt. Om dit verhaal goed te kunnen vertellen, hebben we hieraan een aparte pagina gewijd. Klik hier als je meer wil weten over de verschillende smaken van onze ambachtelijke bonbons.   

Ganache

In een chocolaterie kom je al snel allerlei vaktermen tegen, zoals ook de term ganache. Een ganache is een smeuïge chocoladecrème waarmee onze luxe bonbons worden gevuld. Om een smeuïge ganache te krijgen, luistert de verhouding tussen de Grand Cru chocolade en bijvoorbeeld een vruchtenpuree heel nauw. Een waar geheim van onze Pastry Chef Tom Stalpers!

Luxe bonbons bestellen

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de exclusieve bonbons van Cru de Cacao bij jou thuis laten bezorgen? Bestel de bonbons dan gemakkelijk online. Onze bonbons zijn te verkrijgen in een luxe bonbondoos van 9 stuks, 16 stuks of 25 stuks.  

* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
Allergenen: Kan sporen van gluten, sesam of pinda's bevatten, Lactose incl Melk, Melk, Noten, Soja
Grand Cru Chocolade: Bolivia 68% Wild Cacao Pure Chocolade, Costa Rica 40% Melk Chocolade , Edelweiss 36% Witte Chocolade , Maracaibo Clasificado 65% Pure Chocolade, Opus Blanc 35% Unesco Witte Chocolade
Ingrediënten Dom. Republiek 45%: ROOM, Biologische Rietsuiker, Cacaoboter, Cacaobonen, Biologisch Kokosmelkpoeder, Rijststroop, VOLLEMELKpoeder, Glucose, Geklaarde BOTER, Cacaopoeder, Invertsuiker, MAGEREMELKpoeder, Zeezout
Ingrediënten Espresso: Maracaibo 65%, BOTER, Water, Sorbitol, Glucose, Invertsuiker, Instant koffiepoeder, Cacaoboter, Zout
Ingrediënten Geroosterde Sesam: SESAM 28%, AMANDELEN, Suiker, Cacaoboter, VOLLEMELKPOEDER, Cacaomassa, MAGEREMELKPOEDER
Ingrediënten Karamel Himalaya Zout: ROOM, Suiker, Edelweiss 36%, Cacaoboter, Glucose, BOTER, Cacaoboter, Himalaya zout, Bionda 36% (Suiker, Cacaoboter, Volle MELKpoeder, BOTERvet, Weipoeder, Maltodextrine, magere MELKpoeder, emulgator (E322: SOJAlecithine), Cacao: minimaal 36%)
Ingrediënten Mexico 40%: ROOM, Suiker, Cacaoboter, VOLLEMELKpoeder, Cacaobonen, Glucose, Geklaarde BOTER, Cacaomassa, Vanille (Madagascar), Invertsuiker, MAGEREMELKPOEDER, Zeezout.
Ingrediënten Mexico 100%: Cacaomassa, ROOM, Suiker, Glucose, BOTER, Cacaoboter, Honing, Invertsuiker, Zout, Vanille (Madagascar)
Ingrediënten Pecannoot Gerookt Zeezout : AMANDELEN, Cacaomassa, Suiker, PECANNOTENPASTA 17%, Cacaoboter, Zeezout met eikenhout 2%.
Ingrediënten Pistache Amandel Quinoa: AMANDELEN 27%, Suiker, PISTACHEPASTA 18%, Cacaomassa, Cacaoboter, VOLLEMELKPoeder, Quinoa 2%, BOTER, MAGEREMELKPoeder.
Ingrediënten Tonka Cognac: Sao Palme 43%, ROOM, BOTER, Glucose, Cacaoboter, Cognac, Invertsuiker, Tonka bonen, Zout
Inhoud: 16 stuks
Verpakking: Luxe Geschenkverpakking (15x15x3cm)
Op de verpakking treft u aan tot welke datum het product tenminste houdbaar is (THT-datum). 

Tot deze datum is de kwaliteit van het product goed. Om de kwaliteit optimaal te houden, adviseren wij u het product koel te bewaren. 
Dit betekent dat u het product het beste koel, donker en droog kunt bewaren bij een temperatuur tussen de 16 en 18 °C. 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.