Truffels Bubbels & Wine
Marc de Champagne 60%
Het concentraat Marc de Champagne is een brandewijn dat wordt gemaakt door het Franse familiebedrijf Rémy Cointreau, bekend van de sinaasappellikeur Cointreau. Het concentraat wordt gemaakt van de resten van geperste druiven, zoals schillen, steeltjes en pitten. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de druivenresten die afkomstig zijn uit de Champagnestreek, namelijk Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. Vandaar dat dit concentraat ook een beschermde herkomstbenaming heeft, namelijk Appellation d’Origine Réglementée.
Het concentraat wordt verkregen de vergiste druivenresten te destilleren. Na dit proces wordt het concentraat 2 tot 5 jaar in eikenhouten wijnvaten gerijpt. Door dit mooie distillatieproces ontstaan de complexe aromatische champagne tonen, karakteristiek voor een Blanc de Blanc Champagne.
Witte chocolade Edelweiss 36%
Deze witte chocolade wordt gemaakt van cacaoboter uit Madagaskar en Zwitserse melkpoeder. Deze biologische melkpoeder wordt gemaakt van de melk van de bekende Zwitserse koeien die in de prachtige natuur van het UNESCO natuurreservaat Entlebuch (nabij Luzern, Zwitserland) grazen. Door het gebruik van deze melkpoeder heeft deze luxe witte chocolade een volle romige smaakt en delicate roomkaramel tonen. Een perfecte combinatie met het concentraat Marc de Champagne.
Luxe chocoladetruffel Bubbles & Wine bestellen
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de luxe chocoladetruffels 'Bubbles & Wine' van Cru de Cacao bij jou thuis laten bezorgen? Bestel ze dan gemakkelijk online.
* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
Allergenen: | Kan sporen van gluten, sesam of pinda's bevatten, Lactose incl Melk, Soja |
---|---|
Grand Cru Chocolade: | Edelweiss 36% Witte Chocolade |
Ingrediënten Marc de Champagne Rosé Truffel: | Frambozen Poeder, Dextrose, Yuna Edel Weiss (Yuna River) 37% (Cacaoboter*, Ruwe Rietsuiker*, Volle MELKpoeder*, Cacao 37% Minimaal), Marc de Champagne 60%,Frambozen 50%, Glucose, Champagne Rosé, ROOMboter, ROOM 35%, Inversuiker, Sorbitol |
Ingrediënten Marc de Champagne Truffels: | Yuna Edel Weiss (Yuna River) 37% (Cacaoboter*, Ruwe Rietsuiker*, Volle MELKpoeder*, Cacao 37% Minimaal), Marc de Champagne 60%, Glucose, Champagne, ROOMboter, ROOM 35%, Inversuiker, Sorbitol, Cacaoboter |
Inhoud: | 16 stuks |
Label: | Environmentally Friendly * Bio, Fair For Farmers |
Verpakking: | Luxe Geschenkverpakking (15x15x3,7cm) |
Aanmelden